Ergiad Yönetiminden Kudaka Genel Sekreteri Özmen'e Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ergiad Yönetiminden Kudaka Genel Sekreteri Özmen'e Ziyareti

Ergiad Yönetiminden Kudaka Genel Sekreteri Özmen\'e Ziyareti

ERGİAD Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28.03.2013 17:15

ERGİAD Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KUDAKA Genel Sekreterliği görevini Dr. Rıfat Altan'dan devralan Özmen işadamlarını makamında kabul ederek hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

ERGİAD Başkanı Hasan Özdemir, bölgenin kalkınması için ortak hareket etmeye hazır olduklarını belirterek, ERGİAD olarak, ajansın bu bölgenin kalkınmasında yapacağı her türlü çabaya destek vereceklerini söyledi.

ERGİAD başkanı Özdemir, ERGİAD olarak

bölgenin Kalkınma Eylem planı hazırladıklarını ve Nisan ayı içerisinde bölgenin ekonomik potansiyelini harekete geçirmek için Çalıştay düzenleyeceklerini ifade ederek bu çalıştay sonucuna göre birlikte hareket etmek istediklerini ifade etti.

ERGİAD başkanı Hasan Özdemir, "Bölgenin kalkınma planında bölgenin sosyokültürel değerleri, ve

ekonomik yapısı iyi incelenmeli bu değerler doğrultusunda bir kalkınma planı hazırlanmalı" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KUDAKA Genel Sekreteri Özmen ise, bölgesel aktörlerin katılımı ile bölgesel kalkınmayı sağlayacaklarını ifade etti. İlk olarak proje uygulanması gereken alanları tespit edeceklerini dile getiren Özmen, "Böylelikle isteyen herkesin proje hazırlamasına imkan sağlanacak. Proje hazırlayanlara teknik destek hizmeti vereceğiz. Bölgesel Gelişme Planı hazırlayacağız. Her yıl değişik sektörlerde destekleme yapacağız. şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergiad Yönetiminden Kudaka Genel Sekreteri Özmen'e Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement