Gençlerden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gençlerden Anlamlı Ziyaret

Gençlerden Anlamlı Ziyaret

Düzce Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun öğrencileri, Okt. Pelin Hoşver’in koordinatörlüğünde sosyal sorumluluk bilinciyle Düzce Huzur Evi’ni ziyaret etti.

23.12.2014 09:48

Düzce Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun öğrencileri, Okt. Pelin Hoşver'in koordinatörlüğünde sosyal sorumluluk bilinciyle Düzce Huzur Evi'ni ziyaret etti.

BESYO öğrencileri beraberlerinde getirdikleri çiçeklerle, yaşlıları ziyaret ederek onların yalnız olmadıklarını ve değerli olduklarını gösterdiler. Yaşlılığın her insan için kaçınılmaz bir sonuç olduğunu belirten BESYO Müdürü Doç. Dr. Kürşat Karacabey, "Yaşlılık vücudumuzun ve beynimizin son aldığı şekildir. Yaşlanma, insan hayatının kaçınılmaz bir parçası ve engellenmesi mümkün olmayan sosyolojik, psikolojik ve biyolojik bir süreçtir" diyerek yaşlılara sevgi ve saygı gösterilmesinin insani ve dini önemi olduğunun altını çizdi.

Karacabey, "Herkes bir gün yaşlanacağını unutmamalıdır. O nedenle çocuklarımız ne derece önemliyse, ürünü olduğumuz yaşlılarımız da o derece önemlidir, gereken ilgi ve alakayı göstermeliyiz. Yaşlılarımızı ve bakıma muhtaç büyüklerimizi her daim ziyaret etmek, yaşlıları, yalnız bırakmamak ve onlarla vakit geçirmek önemlidir" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement