Gollere Devam Etmem Şart" - Son Dakika
Yerel

Gollere Devam Etmem Şart"

Gollere Devam Etmem Şart"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Yeni Malatyaspor karşısında attığı tek golü kaydeden Aykut Yenen, gollere devam etmesi gerektiğini belirtti.

20.02.2014 09:29

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün Yeni Malatyaspor karşısında attığı tek golü kaydeden Aykut Yenen, gollere devam etmesi gerektiğini belirtti.

Aydınspor 1923'e devre arasında Nazilli Belediyespor'dan transfer olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Aykut Yenen, Mustafa Ceviz'in kendisini arayarak Aydınspor 1923'e gelmesini istediğini söyledi. 2.Lig'den Bandırmaspor, Alanyaspor ve Göztepe gibi takımlarında kendisine teklif yaptığını ancak, Mustafa Ceviz'in teklifi ile kararını hemen verdiğini ifade eden Aykut, "Eski takımım Nazilli Belediyespor ile federasyonluk olmuştuk. Boşa düşmem için yasal bir süreç vardı. Bu sürecin tamamlanmasıyla Aydınspor 1923'e geldim"dedi.

Aydınspor 1923'te geçmişte birlikte oynadığı Samet ve Altan gibi oyuncular olduğunu belirten Aykut, "Aydın'da yabancılık çekmedim. Hocamın da bana güvenmesi ve eski teknik direktörüm olması benim için büyük avantaj oldu. Ayrıca, taraftarın da müthiş bir ilgisi var. Gerek maçlarda, gerek antrenmanlarda ilgiyi hissediyoruz. Özellikle Yeni Malatya maçında önemli bir ambians oluştu. 3 aylık sözleşmem var. Ancak, Aydın'da kalıcı olmayı istiyorum.Elimden gelenin en iyisini yapmak için sezon sonuna kadar çalışacağım. Gollere devam etmem hem takımım, hem de kendim için şart" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gollere Devam Etmem Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement