Gso'dan Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gso'dan Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

Gso\'dan Emniyet Müdürü Aydın\'a Ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

20.05.2013 17:56

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Meclis Başkan'ı Mustafa Topçuoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Hamdi Karaata, Saim Akınal, Katip Üye Ali Sığındı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal, Adnan Ünverdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri M. Murat Kökoğlu, Ali Özpolat, Mustafa Özgüler, Ferhan Sağım, Mustafa Özmermer, Ercan Sayın, Mustafa Aykut Erkent ve Yıldırım Mermer katıldı.

GSO Başkanı Konukoğlu 'Gaziantep Büyüyor Emniyet Güçleniyor' projesiyle Emniyet Müdürlüğünün yapacağı çalışmalardan memnun olduklarını ve yapılan yenilikleri yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Konukoğlu, yeni yapılacak olan Polis Merkez Amirlikleri, oluşturulacak motorize ekipler, MOBESE, ekip sayılarının arttırılması ve geçtiğimiz günlerde görevlerine başlayan Martı Timleri ile şehrin güvenlik hizmetlerinin çehresinin değiştiğini belirtti. Yaşanan değişimin sanayiciler ve vatandaşlar tarafından da hissedildiğini anlatan Başkan Konukoğlu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne her zaman destek vereceklerini, ayrıca ziyarette sanayicilerin sık sık söylemiş oldukları 'Huzurun olmadığı yerde üretim olmaz' sözünü tekrar hatırlattı. Başkan Konukoğlu ayrıca huzur şehri Gaziantep'in başarı grafiğinin yükselmesinde polisin de payı olduğunu sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Aydın ise "GSO'nun bizlere verdiği destekten şahsım ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü çalışanları adına teşekkür ederim. Gaziantep yatırımları, üretimi, ihracatı ve istihdamıyla ülkemizde adından başarıyla söz ettiren illerimizdendir. İş imkanlarının ve istihdamın artmasıyla şehrin işsizlik sorunu azalmaktadır. Şehrin gelişmesine katkıda bulundukları için sanayicilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Huzurun olmadığı yerde üretim olmaz sözüne katılıyor ve var olan huzurun devamı için yapılan çalışmalar devam edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde sanayicisiyle, kamu özel sektör çalışanları, STK'lar, halkımız ve kısacası tüm Gaziantep ilinde yaşayanlarla cazibe merkezi şehrimizi daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso'dan Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement