Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: "Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok" - Son Dakika
Yerel

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: "Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok"

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: "Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok" "Çok şiddetli bir depremdi, inşallah korktuğumuz şeyler olmaz" Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz açıklama yaptı.

18.12.2022 21:22  Güncelleme: 22:23

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: "Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok"

"Çok şiddetli bir depremdi, inşallah korktuğumuz şeyler olmaz"

HATAY - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz açıklama yaptı. Yavuz, "Şuan bize ulaşan ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok ama sizin de bildiğiniz gibi deprem çok şiddetli bir depremdi. İnşallah korktuğumuz şeyler olmaz" dedi.

Hatay Kırıkhan olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 21.13'de meydana gelen depremin yerin 11.67 kilometre altında olduğu bildirildi. Deprem bölgesinde vatandaşların panik yaşadığı öğrenildi. Depremin Adana, Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre illerde hissedildiği bildirildi. Depremin ardından açıklamalarda bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Sizin de bildiğiniz gibi merkezi Kırıkhan olan bir deprem meydana geldi. Şiddetli bir deprem yaşadık, kriz masamızı oluşturduk kaymakamımızla beraber. Şuan bize ulaşan ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok ama sizin de bildiğiniz gibi deprem çok şiddetli bir depremdi. İnşallah korktuğumuz şeyler olmaz. Tekraren söylüyorum herhangi bir ihtiyaçta ihbar hattını kullanabilirsiniz" dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: "Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok"
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz: 'Ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement