Kaü'de Memurlara Eğitim Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Kaü'de Memurlara Eğitim Veriliyor

Kaü\'de Memurlara Eğitim Veriliyor

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve KAÜ’ye 2012 yılında atanan aday memurların ‘Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı’ başladı.

13.01.2014 19:43

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve KAÜ'ye 2012 yılında atanan aday memurların 'Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programı' başladı.

KAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program Genel Sekreter Zülfükar Gürboğa'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Eğitim programının içeriğiyle ilgili bilgi veren Zülfükar Gürboğa, eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılan aday memurlara da başarılar diledi.

10 Ocak-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Temel ve Hazırlayıcı Eğitim Programına 50 aday memur katılırken, Temel Eğitim Programının ilk dersi olan Atatürk İlkeleri dersi Sertaç Demir tarafından verildi.

Temel Eğitim Programında Devlet Personel Başkanlığınca zorunlu olan Atatürk İlkeleri, T.C.Anayasası, Genel Olarak Devlet Teşkilatı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Haberleşme, Yazışma-Dosyalama Usulleri, Devlet Malını Koruma ve Tasarruf Tedbirleri, Gizlilik ve Gizliliğin Önemi, Halkla İlişkiler, İnsan Hakları, Türkçe Dilbilgisi Kuralları, Milli Güvenlik Bilgileri, İnkılap Tarihi dersleri yer alırken, Hazırlayıcı Eğitim Programında ise üniversitenin yapısını içeren dersler yer alıyor.

Mevcut dersler KAÜ bünyesinde görev yapan öğretim elemanları ve idari personel tarafından veriliyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de Memurlara Eğitim Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement