Kızıldere Ortaokulu'ndan Sağlıklı Yaşam Projesi - Son Dakika
Yerel

Kızıldere Ortaokulu'ndan Sağlıklı Yaşam Projesi

Kızıldere Ortaokulu\'ndan Sağlıklı Yaşam Projesi

Nazilli Kızıldere Ortaokulu, 'Sağlıklı Yaşam' projesi kapsamında bu yıl içinde yapmayı planladığı seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi.
Aydın Toplum Sağlığı Merkezine bağlı eğitmenler tarafından tüm öğrencilere Yeterli ve Dengeli Beslenme,...

15.11.2013 15:11

Nazilli Kızıldere Ortaokulu, 'Sağlıklı Yaşam' projesi kapsamında bu yıl içinde yapmayı planladığı seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi.

Aydın Toplum Sağlığı Merkezine bağlı eğitmenler tarafından tüm öğrencilere Yeterli ve Dengeli Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı ile Diş fırçalama teknikleri ve Kişisel Hijyen Semineri verildi.

Öğrencilerin bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak sağlıklı gelişimini sağlamak akademik başarısını artırmak ve ömür boyu sağlıklı yaşam sürmesini gerçekleştirmek amacıyla Sağlıklı Yaşam Projesini başlattıklarını ifade eden Okul Müdürü Necdet Turhan; "Her sabah öğrenci ve öğretmenlerle spor yaparak güne başlıyoruz. Sağlıklı Yaşam Seminerleri kapsamında da öğrenci ve velilere alanlarında uzman kişiler tarafından ve Nabız Sağlıklı Yaşam Derneği ile birlikte yıl içersin Yeterli ve Dengeli Beslenme, Ağız ve Diş Sağlığı, Kişisel Hijyen Eğitimi, Solunum Yolu hastalıklarından korunma, Ergonomi Eğitimi, Temel İlkyardım Eğitimi seminerleri vermeyi planlıyoruz. Aydın Toplum Sağlığı Merkezine bağlı eğitmenlerden Yıldız Uzal ve Meral Kök tarafından ilk dört semineri gerçekleştirdik. Önümüzdeki haftalarda da Ergonomi Eğitimi ve Temel İlk Yardım Eğitimi seminerleri vereceğiz. Okulumuz aynı zamanda Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı'nca desteklenen ortak oldukları 'The Source of Our Health' (Sağlığımızın Kaynağı) adlı Comenius projesinin de bir üyesidir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıldere Ortaokulu'ndan Sağlıklı Yaşam Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement