Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Perdelerini Açtı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Perdelerini Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Perdelerini Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Canlı Maymun Lokantası" isimli oyunla perdelerini açtı.

11.10.2013 16:48

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Canlı Maymun Lokantası" isimli oyunla perdelerini açtı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde sahne alan oyun, balayında dünyanın bütün lezzetlerini tatma düşüncesiyle yola çıkan bir petrol zengini ve eşinin Hong Kong'da başından geçenleri anlatıyor.

Güngör Dilmen'in yazdığı, Murat Karasu'nun yönettiği oyunda, Engin Benli, Meltem Özsavaş, Ahmet Yaşar Özveri, Çiğdem Sarıhan Benli, Aydın Sigalı ve Ozan Şahin rol aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda ilk defa sahnelenen oyun, sezon boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Oyunun sahnelenmesinin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tiyatro oyunu sergilemenin çok kolay bir iş olmadığını belirterek, bu mesleğe gönül verenlerin yüreklerini ortaya koymaları gerektiğini söyledi.

Hayatın kendisinin bir tiyatro olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, "Biz de bir oyuncuyuz. Herkes kendi karakterini oynuyor ama önemli olan bu oyun içinde güzel bir oyun sergilemek. Biz de Kocaeli'nin hizmet sanat yönetmeniyiz" dedi.

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik ise şu ana kadar 100'e yakın oyun sahnelediklerini, bine yakın da karaktere büründüklerini ifade etti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Perdelerini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement