Kumun Kralları Boztaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kumun Kralları Boztaş'ı Ziyaret Etti

Kumun Kralları Boztaş\'ı Ziyaret Etti

TFF Plaj futbol ligi Manavgat etabı şampiyonu Özba yapı inşaat takımı MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti.

15.07.2015 14:11  Güncelleme: 14:37

ANTALYA (İHA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj futbol ligi Manavgat etabı şampiyonu Özba yapı inşaat takımı Manavgat Tİcaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti.

TFF ve Manavgat Belediyesi tarafından organize edilen 7 takımın katımıyla 5 gün süren Plaj Futbol Ligi Manavgat etabında David People takımını 9-6 yenerek şampiyon olan Özba Yapı İnşaat takımı, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Takım yöneticisi Mehmet İnci takım olarak çok güzel bir başarıya imza attıklarını belirterek futbolcuların TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat etabında gösterdiği üstün performansla kupayı aldıklarını söyledi.

BAŞKAN BOZTAŞ, PLAJ FUTBOLUNA İLGİ ARTIYOR

Plaj Futbol Takımı yöneticileri ve futbolcularını kutlayan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yönetici ve futbolculara ziyaretleri için teşekkür etti. Manavgat'ta plaj futboluna ilginin her yıl daha da arttığına vurgu yapan Boztaş, sporculardan Manavgat'ı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk beklediklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumun Kralları Boztaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement