Malkara'da Et Üreticileri Birliği Genel Kurulu Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Et Üreticileri Birliği Genel Kurulu Gerçekleşti

Malkara\'da Et Üreticileri Birliği Genel Kurulu Gerçekleşti

Malkara'da Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin 2014 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısında seçime tek liste giren Fahrettin Kazan, tekrar başkan seçildi.

10.02.2015 09:41  Güncelleme: 09:51

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısında seçime tek liste giren Fahrettin Kazan, tekrar başkan seçildi.

Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okuyarak ibra eden Birlik Başkanı Fahrettin Kazan örgütlenmenin önemine vurgu yaparak, "Üye sayımız 471'e ulaştı. İlçede Büyükbaş hayvan varlığımız ise 51 bin. Yöre üreticilerimize hizmet etmekten gurur duyuyorum. Hepinizin bildiği gibi Gülbaba Tesislerinde süt ve süt ürünleri mamulleri reyonunun hemen yanında et satış reyonumuzu da açtık ve halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Öte yandan, Birlik olarak yeni projeler üreterek hayvan yetiştiricilerimizin daha karlı üretim yapmalarını sağlamanın gayreti içindeyiz. Bölge üreticileri olarak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hayvan yetiştiricilerine verilen büyükbaş hayvan desteklemelerinin artırılmasını bekliyoruz" dedi.

Kazan, katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür etti.

Olağan Genel Kurulda tek listeyle yapılan seçimde Fahrettin Kazan başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil): Fahrettin Kazan (Hereke) - Osman Turgutlugil (Kürtüllü) - Recep Akgül (Yayla) - Bekir Görgüç (Ballı) - Salih Güneş (Gönence).

Denetleme Kurulu: Nihat Bayru (Doğan) - Recep Zeki Can (Şahin) - Kenan Bakar (Sağlamtaş).

Üst Birlik Temsilcisi: Osman Turgutlugil.

Genel Kurul sonrası ise katılımcı üyelere Bahar Turistik Tesisleri'nde yemek verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Et Üreticileri Birliği Genel Kurulu Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement