Mersin Büyükşehir'den Erdemli Hacıhalilarpaç'da Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir'den Erdemli Hacıhalilarpaç'da Yol Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesine bağlı Hacıhalilarpaç Mahallesi’nde yol çalışması yürüttü.

24.11.2022 11:41  Güncelleme: 11:50

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Erdemli ilçesine bağlı Hacıhalilarpaç Mahallesi'nde yol çalışması yürüttü.

Büyükşehir'in Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hacıhalilarpaç Mahallesi'nde yolu yenilerken aynı zamanda genişletti.

Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, çalışmaların sadece belli bölgelerde değil, ilçenin 71 mahallesinde sürdüğünü belirterek, "Daha yapacağımız çok iş var. Hacıhalilarpaç arasındaki yolumuz, bir bölümü stabilize bir bölümü sathi kaplama ve dar bir yoldu. İki araba zor geçiyordu. Burada yaptığımız çalışmayla sadece asfalt yaparak yolu yenilemedik, aynı zamanda yolu genişleterek daha rahat bir hale getirdik" dedi.

Elvanlı-Hacıhalilarpaç arasında 3 kilometre civarında sıcak asfalt, Hacıhalilarpaç- Karayakup Mahallesi arasında yaylacıların ve köylülerin yoğunlukla kullandığı ara yola ise 7 bin 200 metre sathi kaplama yaptıklarını aktaran Uzunbağ, "Köylülerimizin, vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Tarihinden bu yana buralarda böyle bir yol görülmedi. İnsanlar hem yakıttan, hem araçlarına yapacakları masraflardan kurtuldular. Elbette vatandaşlarımız çok daha iyisine layık. Yol çalışmalarımız, belediyemizin diğer hizmetlerinde olduğu gibi aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Hacıhaliarpaç Mahallesi'nin ömründe görmediği hizmeti, Vahap Seçer'in başkanlığı döneminde gördüğünü söyleyen Ümit Öztürk ise şöyle konuştu:

"Ne konuşayım, her şey ortada. Hacıhalilarpaç ömründe görmediği yolu, Vahap Seçer sayesinde gördü. Tarlalarımız değerlendi, bahçelerimizden limon getirirken daha rahat getirir oldum. Önceki yolumuz iyi değildi, sıcak asfaltı gördü ömründe. Daha öncesinde Elvanlı sınırına kadar yine Vahap Başkanımız getirmişti, şimdi de devamını getirdi."

Mersin Büyükşehir\'den Erdemli Hacıhalilarpaç\'da Yol Çalışması
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir'den Erdemli Hacıhalilarpaç'da Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement