MHP Bayburt İl Başkanı Burç, Ak Partili Aday Naci Ağbal'ı Eleştirdi - Son Dakika
Yerel

MHP Bayburt İl Başkanı Burç, Ak Partili Aday Naci Ağbal'ı Eleştirdi

MHP Bayburt İl Başkanı Burç, Ak Partili Aday Naci Ağbal\'ı Eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal’ın kendilerine oy vermeyenleri hainlikle suçladığını iddia ederek, "Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık? Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir.

27.05.2015 17:17

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın kendilerine oy vermeyenleri hainlikle suçladığını iddia ederek, "Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık? Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt'tan hain çıkmaz. Çünkü Bayburtlu vatanseverdir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın açıklamasına tepki gösterdi. Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, MHP Bayburt Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç ve parti yöneticilerinin katılımıyla Türk Dünyası Parkı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Burç, Türkiye genelinde MHP'lilerin tahrik edilmeye çalışıldığını ifade ederek, "Hiç bir tahrike kapılmayacağız. Bunlar Türkiye genelinde MHP'lileri, ülkücüleri tahrik etmeye çalışıyorlar. Biz Allah'a inandığımız gibi doğru ve mukaddes yolda yürüyeceğimize bu insanlarımıza söz verdik. Hangi siyasi partiye oy verirseniz verin biz sizleri, 'Yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü' uslubu ile sizleri çok seviyoruz. Çünkü yaradılmışların en şereflisi insandır" diye konuştu.

Konuşmasında ekonomik verilerle AK Parti iktidarını da eleştiren Burç, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Türk milletinin geleceğinin oylanacağını kaydetti. Burç şu açıklamayı yaptı: "AKP'ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor" "Sayın AKP milletvekili adaylarının seçimin son günleri yaklaştıkça MHP'ye sataşmaları hat safhaya geldi. Son günlerde MHP ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye kadar uzandı. Üç hilalden rahatsız olanlar Osmanlı'dan da rahatsız olurlar, Osmanlı'yı istismar ederler. AKP adayı Naci Ağbal AKP'ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor. Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık? Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt'tan hain çıkmaz.Çünkü Bayburtlu vatan severdir."

"TÜRKİYE'Yİ NEREDEN NEREYE GETİRDİNİZ"

"Bayburt'ta yaşamayanlar, Bayburt'un buzunu, tozunu çekmeyenler, Bayburt'un problemlerini de bilemez ve çözemezler. Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerifinde şöyle buyuruyor: 'Fitne katilden beterdir.' Fitne ve iftiralarla bir yerlere varamazsınız.13 yıldır AKP iktidarınızda Türkiye'yi nereden nereye getirdiniz. İşte sana eski ve yeni Türkiye; 2002'de terör sıfırken 2015'te yüzde yüz artmıştır. 1 lira olan 1 kilogram ekmek şimdi 4 liradır. Dolar 1.52 liradan 2.58'e yükseldi. Benzin 1,66 liradan 4,72 seviyelerine geldi. Ülkenin borcu 129,6 milyon dolarken şimdi 396,8 milyar dolardır. Kredi kartı borcu 2,30 milyardan 83,80 milyar liraya yükseldi. Cari açık 1,50 milyar dolardan 45,50 milyar dolara yükseldi. 2002'de 17 milyon olan yoksul sayısı 29 milyona çıktı. İşsiz sayısı 1 milyondan 6,5 milyona yükseldi. 1 kilo et 5,50 lira iken şimdi 35 lira."

Partililer basın açıklamasının ardından ayrıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bayburt İl Başkanı Burç, Ak Partili Aday Naci Ağbal'ı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement