Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Akseki ve İbradı İlçelerinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Akseki ve İbradı İlçelerinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Akseki ve İbradı İlçelerinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akseki ve İbradı ilçelerinde siyasi partileri ziyaret etti, esnaf ve yurttaşla bir araya geldi.

28.08.2022 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akseki ve İbradı ilçelerinde siyasi partileri ziyaret etti, esnaf ve yurttaşla bir araya geldi.

Başkan Uysal'ın Akseki'de ilk durağı CHP İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mine Kaya'nın karşıladığı Uysal, partililerle birlikte Türkiye gündemini değerlendirdi. Türkiye'nin öncelikli gündeminin iş ve AŞ olduğunun altını çizen Uysal, "Sabit gelirli insanlar için enflasyon vergi demek. Güçlü bir vergi. Yüzde 200 vergiye can dayanmaz" dedi. Uysal ikinci olarak ise İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Nail Kartal'ın da bulunduğu ziyarette Uysal, 2 Eylül Cuma günü saat 18.30'da Perge Bulvarı'nda "Süleyman Demirel Parkı"nı törenle açacaklarını belirterek ilçe başkanı ve partilileri açılışa davet etti. İYİ Parti ziyaretinin ardından Uysal ve beraberindekiler Saadet Partisi'ne geçti.

Uysal'ın ilçede bir sonraki adresi ise Akseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Eski Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Ümit Uysal, Oda Başkanı Ömer Faruk Yılmaz'la gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Uysal, Akseki'de esnafı da ziyaret ederek, ülke gündemine ilişkin sohbet etti.

Uysal cumartesi günü ise İbradı Belediyesi'nin düzenlediği Üzüm Bayramı'na katıldı. Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'nun karşıladığı Uysal, etkinlik öncesi ilçede ziyaretlerde bulundu. CHP İbradı İlçe Başkanı Selim Özaltın ve yönetimiyle bir araya gelen Uysal, İYİ Parti İbradı İlçe Başkanı Semih Yamansoy'u ilçe binasında ziyaret etti. İYİ Parti ziyaretinde Uysal'a Türk Bayrağı hediye edildi. Ardından Saadet Parti İbradı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edildi. Uysal, İbradı'da siyasi partilerin yanı sıra esnaf ve yurttaşla da bir araya geldi. Uysal ilçedeki ziyaretlerinin ardından Üzüm Bayramı'na katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Akseki ve İbradı İlçelerinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement