Öğretmenlere 2 Bin 23 Ceviz Fidanı - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere 2 Bin 23 Ceviz Fidanı

Öğretmenlere 2 Bin 23 Ceviz Fidanı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Öğretmenler Günü sebebiyle 2 bin 23 adet fidan dağıttı.

24.11.2016 23:15

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Öğretmenler Günü sebebiyle 2 bin 23 adet fidan dağıttı.

Valilik ve Hezar Dinari Kültür Merkezi önünde düzenlenen fidan dağıtım etkinliğine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğretmenler Günü'nü kutlayan Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, "Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak yarınların genç fidanlarını yetiştiren öğretmenlerimizin bu anlamlı gününde bizde ücretsiz fidan dağıtımımız ile onların yanında olduğumuzu bilmelerini istedik. Sevgiyle yeni fidanlar yetiştiren öğretmenlerimiz için bizde yarınları yeşertiyoruz. Dağıttığımız 2 bin 23 adet meyveli tür olan ceviz fidanı hem öğretmenlerimiz hem de vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Teşekkür ediyor öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ücretsiz fidanların dağıtımını Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ile Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım gerçekleştirdi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere 2 Bin 23 Ceviz Fidanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement