Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi" Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi" Konulu Seminer

Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi" Konulu Seminer

Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Eğitimciler Derneği Adıyaman Temsilciliği ile Hayrat Vakfı Adıyaman Temsilciliği tarafından lise öğrencilerine yönelik, “Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi” konulu seminer düzenlendi.

05.04.2015 18:35

Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Eğitimciler Derneği Adıyaman Temsilciliği ile Hayrat Vakfı Adıyaman Temsilciliği tarafından lise öğrencilerine yönelik, "Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi" konulu seminer düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Uluslar Arası Eğitimciler Derneği (ULUED) ve Hayrat Vakfı Adıyaman Temsilciliği tarafından Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi ve Adıyaman Spor Lisesi'nde düzenlenen seminere, Adıyaman Milli Eğitim Şube Müdürü Cangir Erin, Hayrat Vakfı Adıyaman İl Temsilcisi İlyas Buçakçı, ULUED Adıyaman Temsilcisi Hüseyin Pınar, okul öğrencileri ve okul idarecileri katıldı. Düzenlenen seminer, ULUED Adıyaman temsilcilerinden Sedat Yıldız ile Abdurrahman Yakut tarafından verilirken, öğrenciler seminere yoğun ilgi gösterdi. "Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi" konulu seminerin Adıyaman'da, 27 lisede gerçekleştirileceği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmanlı Türkçesi Tanıtımı ve Değerler Eğitimi' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement