Pazarlar'da Öğretmenlerden Evlere Rehberlik Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Öğretmenlerden Evlere Rehberlik Hizmeti

Pazarlar\'da Öğretmenlerden Evlere Rehberlik Hizmeti

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde öğretmenler, öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret edip rehberlik hizmeti veriyor.

12.11.2015 14:37  Güncelleme: 14:49

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde öğretmenler, öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret edip rehberlik hizmeti veriyor.

Pazarlar Ortaokulu öğretmenleri, eğitimde kaliteyi arttırma hedefiyle, mesailerinin dışındaki sürelerde, öğrencileri ve velileri evlerinde ziyaret edip rehberlik hizmeti veriyor.

Özellikle TEOG sınavlarına girecek olan öğrenci ve velilerine öncelik verilen ziyaretlerde öğrencilerin verimliliğini arttırmak amacıyla hazırlanan özel programları ailelere anlatıyor.

Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammed Eşref Uzun, uygulamayla ilgili verdiği bilgide, öğretmenlerin mesai dışında, daha önceden telefonla görüşerek randevulaştığı öğrencinin velisini ziyaret ettiğini belirtti. Okulda eğitim gören tüm öğrencilere yönelik başlatılan uygulamada önceliğin TEOG sınavına katılacak olan öğrencilere verildiğini bildiren Muhammed Eşref Uzun, "ilçemizde ikamet eden öğrencilerin yanında taşıma sistemle okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin evlerine de ziyaretlere gidiyoruz. Proje kapsamında öğretmenlerimiz, velileri evlerinde ziyaret ediyor ve birebir diyalog kuruyor. Çocukların aile içindeki durumu, ekonomik durumu, ders çalışma ortamı, anne ve babasının eğitim düzeyi ve eğitime yaklaşımı gibi birçok konuda bilgi toplayıp, öğrencinin şartlarına uygun bir rehberlik hizmeti oluşturmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz " dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Öğretmenlerden Evlere Rehberlik Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement