Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın Bilecik Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın Bilecik Ziyaretleri

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın\'ın Bilecik Ziyaretleri

Bilecik Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik’te bir takım ziyaretlerde bulundu.

07.11.2015 12:54

Bilecik Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik'te bir takım ziyaretlerde bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik ziyaretlerinin ilk durağında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti. Bilecik ve Pazaryeri hakkında karşılıklı sohbetlerle geçen ziyarette, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı yapılan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bilecik Belediyesi ziyaretinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bilecik İl Müdürlüğüne yeni atanan Pazaryerili Celalettin Ateş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Ateş'e Pazaryeri anlatan bir tablo hediye etti.

Başkan Yalçın, son olarak Pazaryerili olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yeğeni olan Bilecik Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı'yı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyarette Yalçın, "İlçemize gösterdiği ilgi alaka ve desteklerinden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyoruz, hep birlikte başaracağız" dedi.

Ziyaretler sırasında Başkan Yalçın'a, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'ın Bilecik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement