Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi Amasya'ya getirildi - Son Dakika
Yerel

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi Amasya'ya getirildi

Pençe-Kilit Operasyonu\'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan\'ın cenazesi Amasya\'ya getirildi

Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi, Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından uçakla Amasya-Merzifon Havalimanı'na getirildi. Şehidin naaşı, protokol ve ailesi tarafından karşılandı ve Taşova ilçesine götürüldü. Ailenin acısını yanlarındaki askerler paylaştı.

12.01.2024 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın (29) cenazesi memleketi Amasya'ya getirildi. Şehidin ailesinin acısını askerler paylaştı.

Van Jandarma Filo Komutanlığında düzenlenen törenin ardından uçakla Amasya-Merzifon Havalimanı'na getirilen şehidin naaşı, protokol ve ailesi tarafından karşılandı. Aslan'ın askerlerin omzunda taşınan Türk bayrağına sarılı naaşı yapılan duanın ardından cenaze aracına konularak Taşova ilçesine götürüldü.

Eşi Zeynep, annesi Hava, babası İbrahim Aslan ve kardeşleri şehidi gözyaşları içinde karşıladı. Ailenin acısını yanlarındaki askerler paylaştı. Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti milletvekilleri Haluk İpek ile Hasan Çilez, CHP Milletvekili Reşat Karagöz ve Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan, yarın Taşova ilçesine bağlı Çakırsu köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi Amasya'ya getirildi - Son Dakika


Advertisement