Rotary Kulübü'nden Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rotary Kulübü'nden Kızılay'a Ziyaret

Rotary Kulübü\'nden Kızılay\'a Ziyaret

Rotary Kulübü, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

18.09.2013 17:45

Rotary Kulübü, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Rotary Kulübü 2430. Bölge Guvernörü Gürkan Olguntürk ve Rana Olguntürk, 2430. Guvernör Yardımcısı Bolu Rotary Kulübü Üyesi Niyazi Güler ve eşi Hatice Güler, Zonguldak Rotary Kulübü 2013-2014 Dönem Başkanı Bahar Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Kan Merkezi Müdürdü Dr. Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Olguntürk, "Arkadaşlarımızla beraber Türk Kızılayı'nın her zaman bizi desteklediğini biliyoruz. Kızılay ile çok güzel diyalogumuz oldu. Afganistan'daki deprem evlerinde özellikle Kızılay ile beraber çalıştık. Kızılay Genel Başkanımızla olan diyalogumuz çok iyiydi. Rotary ile topluma hizmet etmek için beraberler. Bu gün de yaptığımız bazı projelerdeki binalarımızın orada üniversite tarafından kullanılmasını görmek bizi çok mutlu etti. Gençlere yönelik ideal bir proje yapılmış. Güzel laboratuarlar yapılmış. O binaların rotary tarafından yapıldığını görmek gerçekten beni çok mutlu ediyor. Türk Kızılayı olarak sizlerden her zaman destek bekliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ömer Selim Alan ise "Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Rotary Kulübü ile birlikte faaliyetlerimizi 2006 yıllarına dayanıyor. Önce gönüllü kan bağışı kampanyası ile başladık. Sonra da üçüncü geleneksel kan bağışını yaptık. Düzenli kan bağışları yapıyoruz. Neticede aynı paydada yer alıyoruz. Amaç topluma fayda sağlamaktır. Bu ziyaretiniz bizleri mutlu etti" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rotary Kulübü'nden Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement