Saadet Partisi'nden Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi'nden Müsiad'a Ziyaret

Saadet Partisi\'nden Müsiad\'a Ziyaret

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Hamza Çalışkan ve İl yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’ni ziyaret etti.

18.02.2014 14:47

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Hamza Çalışkan ve İl yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Budak, Adana'nın hak ettiği yatırımları alabilmesi için plan ve projelerinin hazır olduğunu, insanlara faydalı olmak için çalışacaklarını söyledi. Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmadan önce çok düşündüğünü kaydeden Budak, "Gördük ki Adana hak ettiği yatırımları alamıyor, 10 yıldır adeta üvey evlat muamelesi görüyor. Birçok maddi imkanlara sahipken, maalesef maddi imkanlar gereksiz yere çar çur ediliyor ve güzel Adanalı halkımıza istenen hizmet ulaşmıyor" dedi.

Saadet Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Hamza Çalışkan ise Seyhan ve Adana'nın hak ettiği yatırımları alabilmesi için plan ve projelerinin hazır olduğunu söyleyerek devletin malını, parasını, yetimin, öksüzün malı olarak bilen bir anlayışla hizmet edeceklerini belirtti. Çalışkan, "Ekibimizle birlikte çok güzel planlar ve projeler hazırladık. İnşallah yakın bir zamanda bunları sizlerin aracılığıyla halkımızla paylaşacağız. Temel düsturumuz inşallah, insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi'nden Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement