Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

''14 yıldır 'Türkiye'de herşey eskisi gibi olsun' demek isteyenler, bir sürü tuzak ve tezgah kurdular.

21.03.2014 22:41

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "14 yıldır 'Türkiye'de herşey eskisi gibi olsun' demek isteyenler, bir sürü tuzak ve tezgah kurdular. Genel başkanımıza 'Sen parti kurucusu, milletvekili hatta muhtar bile olamazsın' dediler. Ama artık yağma yok, artık Recep Tayyip Erdoğan var, millet var" dedi.

Müezzinoğlu, partisinin Kapaklı ilçe teşkilatı tarafından bir kahvede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bölgede yaşayan çok sayıda balkan göçmeninin olduğunu belirterek, bu insanlarla beraber medeni şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Kendilerinin halkın hizmetkarı olarak yola çıktıklarını ve bu doğrultuda da hiç süratlerini kesmeden çalışarak halkın taleplerini yerine getirmek için projeler ürettiklerini dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Bu bölge insanı, çok sıkıntılar gördü. Bir kısmı Selanik'ten, bir kısmı Kavala'dan, bir kısmı Drama'dan, bir kısmı Bulgaristan'dan geldi. Bir kısmı ise Balkanlar'da ağır bedeller ödedi. Annesini babasını bırakarak buraya geldi. Burada, bir medeniyetin yeniden ayağa kalkması lazım. Bunu beraber başaracağız ve inşallah, medeni şehirler, sokaklar ve mahalleler yapacağız."

Müezzinoğlu, 14 Ağustos'tan bugüne kadar, ay ışığı, Balyoz, Danıştay, 27 Nisan, parti kapatma davaları, gezi olayları ve 17 Aralık gibi millete bir sürü tuzakların kurularak akıllarının karıştırılmak istendiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"14 yıldır 'Türkiye'de her şey eskisi gibi olsun' demek isteyenler, bir sürü tuzak ve tezgah kurdular. Genel başkanımıza 'Sen parti kurucusu, milletvekili hatta muhtar bile olamazsın' dediler. Ama artık yağma yok, artık Recep Tayyip Erdoğan var, millet var. Türkiye'de 11 yıl önce bugünkü imkanlar var mıydı? Sayın Kılıçdaroğlu Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Genel Müdürü'ydün. O zaman millet ilaç bulamıyordu. Şimdi, son derece çağdaş ve modern Çerkezköy Devlet Hastanesini bir yıl içinde bitireceğiz. Ondan sonra da Kapaklı sırada. Biz şimdi, gıcır gıcır yollar, tüneller ve hastaneler yapıyoruz. Gökyüzünde uçaklarımız uçuyor. Ama, daha iyisini ve güzelini yapmak, Türkiye'yi büyütmek gibi bir hedefimiz var. Daha önce niye hastanelerimiz, ambulans uçaklarımız, yollarımız ve bir sürü şey yoktu."

"Bu ülkede artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Çünkü, Recep Tayyip Erdoğan var. Bu ülkeyi ve bu milleti, asla başka bir milletin önünde mahcup durumda bırakmadık bırakmayacağız. 'Büyük devlet olmak' işte bu. Biz, asla bıkmayız, korkutmayız, çatıştırmayız, bölmeyiz, hep beraber ve birlik haline getirerek hizmet ederiz."

-"Trakya'yı Balkanlar'ın sağlık merkezi yapacağız"

Ülkede sağlık anlamında da çığır açan projeleri hayata geçirdiklerini anlatan Müezzinoğlu, şunları bildirdi:

"Sağlık Bakanlığı olarak, bölgede de köklü hizmetler yaptık. Trakya'yı Balkanların sağlık merkezi yapacağız. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Lafla Atatürkçülük olmaz. Ey CHP'li kardeşlerim, milliyetçiyim diyerek, sağlık bakanlığı kendilerindeyken, insanları hastanelerde rehin bırakan ve uzun kuyruklara neden olan MHP'li kardeşlerim, artık hiçbir şey sizin istediğiniz gibi olmaz, olmayacak. Belediyeler, yerel yönetimler ve belediye başkanları önemli. Şehrin suyunu, sokağını, mahallesini, çocuğunu, kadınını, gencini ve yaşlısını düşünen bir belediye başkanına ihtiyaç var. Onun için Kapaklı'da da herkes oyunu AK Parti adayı Ömer Karadeniz'e versin. AK Parti milletin partisidir. AK parti milletin ortak değerlerinin, ortak hayallerinin, ortak hedeflerinin öncülüğünü yapacaktır." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement