Şalıurfa'da Hastane Yöneticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Şalıurfa'da Hastane Yöneticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi

Şalıurfa\'da Hastane Yöneticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi

Şanlıurfa’da Ayaktan Kemoterapi Hastalarına Resim Sanatı İle Moral Desteği Projesinin tanıtım toplantısı ve seminer gerçekleştirildi.

09.12.2015 17:05

Şanlıurfa'da Ayaktan Kemoterapi Hastalarına Resim Sanatı ile Moral Desteği Projesinin tanıtım toplantısı ve seminer gerçekleştirildi.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Ayaktan Kemoterapi Hastalarına Resim Sanatı ile Moral Desteği Projesinin tanıtım toplantısı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Münif İslamoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını Ankara Numune Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Nurullah Zengin yaptı. Daha sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Veli Fahri Pehlivan, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alev Çakmakoğlu Kuru, Onkoloji Hemşireleri Derneği Başkanı ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevinç Kutlu Türkan, Ankara Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Muhammet Seyit Pehlivan ve Ankara 1. Bölge KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz birer konuşma yaptı. Proje yazarlarından Psikolog Sühan Yıldız'ın projenin tanıtımıyla ilgili sunumunun ardından her iki kurumun hastanenin yöneticileri kurumsal tanıtımlarını yaptı. Programın ikinci bölümünde Gazi Üniversitesi Engelli Bireyler İçin Görsel Sanatlar Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Salderay tarafından görsel sanatların eğitim ve rehabilitasyon boyutu konulu konferans gerçekleştirildi. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünden Araştırma Görevlisi Zeynep Gönülay Çalımlı'nın görsel sanatların kemoterapi hastalarının kaygı düzeylerine etkisi konulu sunumuyla toplantı sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şalıurfa'da Hastane Yöneticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement