Salman'dan, Can'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Salman'dan, Can'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Salman\'dan, Can\'a \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Ali Can’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

13.01.2014 17:08

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Salman ve yönetim kurulu üyeleri, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na yeniden seçilerek güven tazeleyen Ali Can'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Mustafa Salman ve yönetim kurulu üyelerinin büyük bir incelik göstererek gerçekleştirdikleri ziyaretin kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Başkan Salman'dan her zaman destek gördüklerini belirten Can, "Bu destekle birlikte önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağımız inancındayım. Kendilerine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa Salman ise, "Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Ali Can'ı ve yönetim kurulu üyelerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Yeni yönetimin birinci dönemdeki edindikleri tecrübeyle, ikinci dönemde başarılı ve önemli projelere imza atacakları inancındayım. Yapacakları çalışmalarda bizler de elimizden geldiğince destek vereceğiz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salman'dan, Can'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement