Sarıçam'da Süpürgeli "Çöplüğü Hayır" Protestosu - Son Dakika
Yerel

Sarıçam'da Süpürgeli "Çöplüğü Hayır" Protestosu

Sarıçam\'da Süpürgeli "Çöplüğü Hayır" Protestosu

Sarıçam Kent Konseyi, siyasi parti ve meslek örgütü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların katılımıyla, ‘Sarıçam’da çöplük istemiyoruz’ protestosu yaptı.

13.12.2015 15:13

Sarıçam Kent Konseyi, siyasi parti ve meslek örgütü temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların katılımıyla, 'Sarıçam'da çöplük istemiyoruz' protestosu yaptı.

Sarıçam Kent Konseyi Başkanı Avukat Yusuf Özer, Kozan Yolu Aksoylar Camii önünde toplanan yüzlerce protestocuya, "Güzel Sarıçam'ın Adana'nın çöplüğü olmadığını haykıran siz değerli kardeşlerim, çöplük gidecek, her şey değişecek" dedi.

Çöplüğün ilçenin kaderi olmadığını belirten Özer, "Sarıçam'ı şehir çöplüğü yapmaya karar veren zihniyetin siyasi ömrü biteli çok oldu. Ancak onların verdiği bu yanlış karar maalesef ki halen uygulanıyor. Şimdi Sarıçamlının dilek ve temennilerine samimi şekilde kulak veren bir Büyükşehir ve ilçe belediye yönetimi var. Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'ye buradan sesleniyorum, Sarıçam'ı şehir çöplüğü olmaktan kurtarın. Bu alana sizlerin heykelini dikelim" diye konuştu.

Protesto gösterisine siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir başta olmak üzere ilçede faaliyet gösteren spor kulübü ve hemşeri dernekleri de destek verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıçam'da Süpürgeli 'Çöplüğü Hayır' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement