Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Kansuva kabri başında anıldı - Son Dakika
Yerel

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Kansuva kabri başında anıldı

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Kansuva kabri başında anıldı

Mardin'in Ömerli ilçesinde 7 Eylül 2019'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva, şehadetinin 4. yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı.

10.09.2023 16:28

Mardin'de şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Kansuva kabri başında anıldı

ANKARA - Mardin'in Ömerli İlçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 7 Eylül 2019 da şehit olan Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva, şehadetinin 4. yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Mardin'in Ömerli İlçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 7 Eylül 2019 da şehit olan Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva, şehadetinin yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı. Anma programında mevlit okundu, şehitler için dua edildi. Karşıyaka Mezarlığı polis şehitliği mezarlığından düzenlenen anmaya Şehit Tufan Kansuva'nın ailesi, Cumhurbaşkanı Danışmanı Yalçın Topçu, ve silah arkadaşları katıldı.

Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva 1980 yılında Ankara'da doğumlu, 1998'de Polis Akademisi'ne giren Kansuva okulu bitirmesinin hemen ardından mesleğe 2002'de Sakarya İl Emniyet Müdürlüğündeki göreviyle başlamıştı. Kansuva, 5 yıl görev yaptığı Sakarya'nın ardından Eskişehir ve Şırnak İl Emniyet müdürlüklerinde meslek hayatına devam etmişti. 2015'ten bu yana Mardin'de Özel Harekat Şube Müdürü olarak görev yapan Kansuva, evli ve iki çocuk babasıydı. Kansuva, Mardin'in Ömerli İlçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 7 Eylül 2019 da şehit olmuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Kansuva kabri başında anıldı - Son Dakika


Advertisement