Şehitkamil'de Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'de Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor

Şehitkamil\'de Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan bedensel engelli olan Emin Özkanlı’yı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

13.12.2013 14:06

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, doğuştan bedensel engelli olan Emin Özkanlı'yı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Fadıloğlu, "Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ailelerin bir telefon açması yeterli" dedi.

Sosyal belediyecilikte çığır açan ve vatandaşlara her alanda hizmet etmeye çalışan Şehitkamil Belediyesi engellilerin de hayatlarını kolaylaştırmak adına hizmetlerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Başkan Fadıloğlu, hizmet yolunda gecesini gündüzüne katıyor. Tüm vatandaşların olduğu gibi özellikle engelli vatandaşların da sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sürekli ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Tek tek evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara ihtiyacı ölçüsünde yardımda bulunan Başkan Fadıloğlu, insanlara kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak için çalmadık kapı bırakmıyor.

BİR TELEFONLA TEKERLEKLİ SANDALYEMİZ GELDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Göztepe Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan bedensel engelli 48 yaşındaki Emin Özkanlı'yı baba evinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Emin Özkanlı ile yakından ilgilendi.

Bir süre Emin Özkanlı'nın babası Mehmet Hayri Özkanlı ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği tekerlekli sandalyeyi Özkanlı'ya takdim etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten baba Mehmet Emin Özkanlı, "Engelli olan oğlumun tekerlekli sandalyeye ihtiyacı vardı. Benimde maddi durumum yetersiz olduğu için alamıyordum. Şehitkamil Belediyesi'ne müracaat ettik. Tek bir telefon yetti. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek, tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalye sayesinde oğlumun tüm ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'de Tekerlekli Sandalye Yardımı Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement