Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ünyespor’da, alınan başarısız sonuçlar üzerine teknik direktör Mehmet Gönülaçar istifa etti.

12.02.2014 17:24

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ünyespor'da, alınan başarısız sonuçlar üzerine teknik direktör Mehmet Gönülaçar istifa etti.

Sezonun ikinci yarısında Ünyespor'da göreve başlayan ve takımla çıktığı 3 müsabakadan mağlup ayrılarak takımın başarısız olması nedeniyle istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Mehmet Gönülaçar, "16 Ocak 2014 tarihinde göreve başladığım Ünyespor Kulübü'nde görev sürem boyunca gerek Ünyespor kamuoyu, gerek basın mensupları gerekse taraftarlarımız tarafından görmüş olduğum ilgiden, sıcakkanlı davranışlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen bana güvenerek arkamda duran futbolcularım ve başkanıma ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz transferler ile çok iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünmekteyim. Fakat futbolda zaman zaman istek, arzu kabiliyet ne kadar olursa olsun şans faktörünün de çok önemli olduğunu bilen biriyim. Yaptığımız müsabakalarda her ne kadar çok hırslı azimli, üstün olsak da skorer başarıya ulaşamamış olmamız beni ve ekibimi derinden üzmüştür. Bunun yanı sıra değerli kulüp başkanım Ömer Zorlu'nun da bu başarısızlıktan aşırı derecede üzüntü duyduğunu görmekteyim. Bu nedenle başkanımla bir araya gelerek, bir kan değişikliğinin bu şanssız gidişata son verebileceğini düşünerek görevimden affımı rica ettim. Değerli başkanım Ömer Zorlu bu ricamı anlayışla karşılayarak, görev değişikliğine onay verdi" dedi.

Yaşam felsefesinin kalıcı dostluklar üzerine kurulu olduğunu ifade eden Gönülaçar, "Hem değerli başkanımız, hem kulüp çalışanlarımız, hem birbirinden değerli futbolcularım ve saygıdeğer Ünye kamuoyundan ayrılmanın üzüntüsünü yaşasam da önemli olan Ünyespor'un bekası ve değerli başkanım Ömer Zorlu'nun başarısıdır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement