'Su=hayat " Resim Yarışması Sonuçlandı, Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

'Su=hayat " Resim Yarışması Sonuçlandı, Kazananlar Ödüllerini Aldı

\'Su=hayat " Resim Yarışması Sonuçlandı, Kazananlar Ödüllerini Aldı

Gaziantep Genç İş Adamları Derneği’nin (GAGİAD) Çevre Haftası Dolayısıyla düzenlediği, suyun tasarruflu kullanımı "Su=Hayat" konulu resim yarışması İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı seçici kurulun değerlendirmesi ile sonuçlandı.

06.06.2014 17:44

Gaziantep Genç İş Adamları Derneği'nin (GAGİAD) Çevre Haftası Dolayısıyla düzenlediği, suyun tasarruflu kullanımı "Su=Hayat" konulu resim yarışması İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı seçici kurulun değerlendirmesi ile sonuçlandı.

Mart ayı içerisinde duyurusunu yapılan 16 Mayıs 2014 son başvuru tarihi olan yarışmaya İl ve Merkez İlçe Devlet okulları arasından 200'ün üzerinde öğrenci katıldı. Seçici kurulun seçim yapmakta zorlandığı birbirinden değerli eserler arasında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine çok sayıda okuldan pek çok öğrenci ve idari kadro katıldı. Yarışmada yüzlerce eserin arasından seçilerek dereceye giren ve 1.lik ödülünü almaya hak kazanan Büyükşahinbey İlkokulu ve Ortaokulu öğrencisi Zeynep Doğan'a dizüstü bilgisayar, 2.lik ödülü Mehmet Şahin Batmazoğlu Ortaokulu Öğrencisi Nefise Sürer'e tablet bilgisayar, 3.lük ödülü Kılıçarslan Ortaokulu öğrencisi Melisa Talan'a dijital fotoğraf makinesi verildi. Mansiyon ödülünü almaya hak kazanan Kocatepe Ortaokulu Okulu öğrencisi Berfin Dayan'a ise tam teşekküllü bir resim çantası hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılan ve törende bulunan tüm öğrencilere de yeteneklerinden dolayı resim setleri hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Su=hayat ' Resim Yarışması Sonuçlandı, Kazananlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement