Tenisciler Erzincan'a Derece ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Tenisciler Erzincan'a Derece ile Döndü

Tenisciler Erzincan\'a Derece ile Döndü

Türkiye Tenis Federasyonun 2012 Faaliyet programında yer alan 9 yaş Kış Kupası İstanbul Mavi Tenis kulübünde 68 erkek ve 45 bayan sporcunun katılımıyla yapıldı.

02.02.2012 09:03

Türkiye Tenis Federasyonun 2012 Faaliyet programında yer alan 9 yaş Kış Kupası İstanbul Mavi Tenis kulübünde 68 erkek ve 45 bayan sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yapılan müsabakalarda Erzincan Tenis Kulübü 2 bayan 4 erkek sporcuyla katıldı. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden TED Spor Kulübü, ENKA spor kulübü ve TAÇ spor kulübü gibi kulüplerinin de katılımının olduğu turnuvada Erzincan Tenis Kulübü sporcuları başarılı bir şekilde büyük kulüpleri geride bırakıp erkeklerde ve bayanlarda final oynayarak ikinci oldular. Yapılan müsabakalar sonucunda;Serdar Akgün 1-2 ana tabloda erkekler finalini oynayarak 2.,Zeynep İlayda Akarsular 1-2 ana tabloda bayanlar finalini oynayarak 2.İrem Özdemir 1-2 ana tabloda bayanlar alt gurubunda final oynayarak 1., Mert Hüseyin Karadağ 1-2 ana tabloda erkekler alt grubunda 3., Muhammet Kerem Yıldız 3-4 ana tablo grubunda final oynayarak 1., Mehmet Remzi Sökmen 3-4 ana tablo grubunda final oynayarak 1. oldu.Turnuvaya Erzincan Tenis Kulübü Antrenörleri Fatih Çöpür ve Serkan Paçacı antrenör olarak katıldı. Antrenörler müsabakaların çok başarılı geçtiğini ve sporcuların Türkiye'nin en başarılı sporcuları arasına girdiklerini söylediler. Çalışmalarımızın tüm hızıyla devam ettiğini belirten antrenörler 23 Nisan da Antalya da yapılacak uluslar arası turnuvaya hazırlanacaklarını söylediler. Antrenörler tenis yapmak isteyen 5-6-7-8 yaşındaki çocukları olan ailelerin Erzincan Tenis Kulübü'ne gelerek yetenek testti yaptırabileceklerini ve test neticesinde yetenekli sporculara ulaşabileceklerini söylediler. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tenisciler Erzincan'a Derece ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement