Tunç ve Çetin Kumluca'da Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tunç ve Çetin Kumluca'da Esnafları Ziyaret Etti

Tunç ve Çetin Kumluca\'da Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin Kumluca’da ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

15.03.2014 15:08

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin Kumluca'da ki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Milletvekili Tunç ve Çetin'e İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi adayları İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney ile kalabalık bir teşkilat eşlik etti. Milletvekili Tunç ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 12 yıldan bu yana ülkemizde her alanda çok büyük bir değişim ve dönüşüm sağladığını belirterek dünyayı kıskandıracak dev projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Türkiye'yi ekonomide 4 kat büyüttüklerini belirten Milletvekili Tunç, "Milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık, İMF'ye borcumuzu sıfırladık, ülkemizi terör belasından kurtardık, 80 yıl boyunca 40 bin toplu konut yapılabilmişken 12 yılda 500 bin toplu konut yaptık. Hastaneler, okullar yaptık. Her ilimizi üniversiteye kavuşturduk. Köydes, Beldes projeleri köylerimizi ve beldelerimizi yaşanılabilir hale getirdik. Sosyal yardımlarla düşkünlerimizin yanında olduk. Bartın'da 1,7 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdik. 2 milyar lira tutarında yatırımımız devam ediyor" dedi.

Kumluca'da önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Tunç, "Kumluca'nın muhtelif köylerinde taşkın koruma çalışmalarımız devam ediyor. Abdipaşa-Kumluca yolu ile ilgili olarak ta proje çalışmalarımız devam ediyor proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından ihalesini gerçekleştireceğiz" dedi.

Milletvekili Tunç, Belediye Başkanı Metin Çetin'in çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Başkanımız Kumluca'ya önemli hizmetlerde bulundu. 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayımız olan Metin Çetin tekrar Belediye Başkanlığı görevine devam ederek Kumluca'yı geleceğe taşıyacak" dedi.

Belediye Başkanı Metin Çetin desteklerinden dolayı Yılmaz Tunç'a teşekkür ederek, "Kumluca'da Belediye Başkanlığı görevini aldığım günden bu yana Kumluca'ya çok önemli hizmetlerde bulunduk. Beldemizde elektrik ve telefon hatlarını yeraltına aldık. Eskimiş olan içme suyu şebekesini yenileyerek evlerimize daha temiz bir şebeke suyu verdik su kayıplarını azalttık. Mahallelerde kilitli parke uygulaması yaparak cadde ve sokaklarımızı yeniledik. Kumluca'da 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin desteğiyle tekrar seçilerek Kumluca'ya tüm kalbimizle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç ve Çetin Kumluca'da Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement