Türkiye Kupasına Çağrıcan Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kupasına Çağrıcan Gidiyor

Türkiye Kupasına Çağrıcan Gidiyor

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin organize ettiği Türkiye Kupası Satranç Düzce Şampiyonasında Çağrıcan Subaşı birinci olarak Düzce’yi temsil etme hakkı kazandı.

13.01.2014 12:10

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu Düzce İl Temsilciliğinin organize ettiği Türkiye Kupası Satranç Düzce Şampiyonasında Çağrıcan Subaşı birinci olarak Düzce'yi temsil etme hakkı kazandı.

Son yıllarda katıldığı her turnuvada derece alan ve adından sıkça söz ettiren 13 yaşındaki Çağrıcan Subaşı, Antalya'da yapılacak olan Türkiye Kupasında Düzce'yi temsil edecek. Metek TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen Türkiye Kupası Satranç Turnuvası Düzce İl Birinciliğine 78 sporcu katıldı. İki gün süren müsabakalar sonunda Çağrıcan Subaşı birinci, Mustafa Demir ikinci ve Levent Ögettig üçüncü oldu.

Türkiye Kupası Satranç Turnuvası Düzce İl Birinciliğinde dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cahit Demir ve Satranç Düzce Temsilci Çetin Kaypak takdim etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kupasına Çağrıcan Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement