Vali Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar ile Buluştu

Vali Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar ile Buluştu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu iftar sonrası Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri bir araya geldi.

08.07.2015 11:59

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu iftar sonrası Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri bir araya geldi.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, iftar sonrasında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile buluştu. Toplantıda Vali Güzeloğlu'na Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Kemal Kaya, İzmit Kredi Kooperatif Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Büyükşehir Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Nedim Özer ile 51 oda başkanı eşlik etti.

Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, "Esnafla birlikte olmak bana her zaman güç vermiştir. Esnaf, sadece ticaret yapan değil, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan, Besmele ile sabah dükkanını açan, akşam şükür ile kapatan, kim gelirse gelsin kapısına zordaysa ihtiyacını karşılayan, aslında gönül kazanan ve serveti maddi değerlerle değil, manevi değerlerde arayan bir kimliğin adıdır. Ahi Evran'dan bu yana alnı, gönlü, sofrası açık olan, harama, yanlışlığa, haksızlığa kapalı olan inanmış bir insanın adıdır. Bu açıdan esnaf; milletin birlik ve beraberliğinin, bir arada yaşamasının, bu ülkedeki kardeşliğinde teminatıdır. Bugün 30 yıllık devlet, 13 yıllık Valilik hizmetimde, bu ülkenin her bir köşesinde esnafı bunları temsil eden, gönül insanı olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadım. Kocaeli'mizde de sizler bu güzelliği temsil eden, taşıyan, milletine hizmet eden, milletin değerlerini temsil edenlerdiniz. Allah, birlik ve beraberlik içerisinde, hayırlı ve bol kazançlarla güzel günlere yetişmemizi nasip etsin. Burada ilk göreve başladığımda esnaf sorunları ile ilgilenmek üzere bir Vali Yardımcısı arkadaşımızı görevlendirdim. Ticaret İl Müdürümüz sizin her meselenizde elçinizdir. Çünkü biz size hizmet etmek için memuriyet etmeliyiz. İnşallah gelecek her günümüz geçmişte bıraktığımız günlerden daha iyi olacaktır. Devlet ve millet kararlılıkla yoluna devam edecektir" dedi.

Tüm esnaflara hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Vali Güzeloğlu'nun konuşmasının ardından, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güzeloğlu Esnaf ve Sanatkarlar ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement