Yalova Yolu Özdilek Avm 31 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Yalova Yolu Özdilek Avm 31 Yaşında

Yalova Yolu Özdilek Avm 31 Yaşında

Bursa Yalova-Yolu üzerinde 23 Mayıs 1983 yılında hizmete giren Özdilek AVM, kuruluşunun 31. yılını çeşitli faaliyetler ve büyük indirimlerle kutladı.

27.05.2014 12:19

Bursa Yalova-Yolu üzerinde 23 Mayıs 1983 yılında hizmete giren Özdilek AVM, kuruluşunun 31. yılını çeşitli faaliyetler ve büyük indirimlerle kutladı.

Özdilek AVM, kuruluşunun 31. yılına özel 2 bin 500 kişilik dev bir pasta hazırlayarak müşterilerine ikram etti. Yapılan dev yaş pasta yaklaşık 200 kilo ağırlığında ve 2,5 metre uzunluğundaydı. En yaşlı çiftin ve Özdilek İşletme Müdürü Nuri Yüksel'in birlikte kestiği pasta, daha sonra herkese dağıtıldı. Ücretsiz yüz boyama, pamuk şeker ikramı da yapılırken, uçurtma şenliği ve hediye çarkı büyük ilgi gördü. 5 bine yakın kişi kutlamalardan memnun kalarak AVM'den ayrıldı.

Bursa Özdilek İşletme Müdürü Nuri Yüksel, "Bugün merkez Özdilek'in 31. yılını siz değerli misafirlerimizle birlikte kutlamaktan onur duyuyoruz. Müşteri memnuniyeti ve kalite politikamızdan taviz vermeden ilerlediğimiz bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder, bundan sonraki yıllarda da beraber kutlamayı dilerim. Alışverişi tek çatı altında toplama düşüncesi ile bir ilk olan Özdilek Bursa Alışveriş Merkezi, uygun fiyat, kaliteli ürün ve hizmet kalitesiyle tüketicilerin takdirini kazanıyor. Stratejisini, müşterinin ihtiyaçlarını karşılarken onlarla daima dürüst, güvene dayalı ve samimi ilişkiler içerisinde olmak üzerine inşa etmiştir. Özdilek alışveriş merkezlerinde tekstil, gıda ve gıda dışı reyonlarından oluşan 70 bini aşkın ürün çeşidi ile en ünlü markalar, en kaliteli hizmet ile sizlerin beğenisine sunuluyor. 12 bin metrekare kapalı alanda mağaza, market ve kafe-restoran, kuru temizleme, erkek kuaförü, çocuklar için Starpark eğlence hizmetlerinin yanı sıra ücretsiz çocuk bakım odası, mescit, engelli tuvaletleri ve geniş çim sahası ile hizmet veriyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yalova Yolu Özdilek Avm 31 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement