Yapımı Devam Eden Camiler İncelendi - Son Dakika
Yerel

Yapımı Devam Eden Camiler İncelendi

Yapımı Devam Eden Camiler İncelendi

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, ilçe merkezindeki Kuba ve Uhud camilerinde incelemelerde bulundu.

01.07.2014 11:32  Güncelleme: 11:29

Viranşehir'deki her iki caminin inşaat süreçlerini yakından takip eden Kaymakam Kotan, taziye dolaysıyla camilerin açılışına katılamamıştı. İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan'la Küba Camisi'ni ziyaret eden Kaymakam Kotan temeli yeni atılan minareleri inceledi.

Cami hakkında İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan'dan bilgi alan Kaymakam Kotan daha sonra Uhud Camisi'ne geçti. Geçen hafta ilk cumaya açılan Uhud Camii'ni inceleyen Kaymakam Kotan her iki caminin inşaatlarının bitmediğini ifade ederek şunları kaydetti:"Kuba ve Uhud Camii mevki itibari ile çok ihtiyaç duyulan camilerdir. Bu camilerin inşaatın kaymakamlığımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile devam ediyor. Küba Camii'nde minarelerin temelleri atıldı. İnşallah yakın bir zamanda camiinin minareleri yükselmeye başlayacak. Uhud Cami ibadete açıldı. Şu an içinde namaz kılınıyor. Uhud Camii'nde eksiklikler çok inşaat devam ediyor. İnşallah sene sonunda her iki camii inşaatları bitmiş olacaktır. Viranşehirli tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

SADAKA-İ CARİYE

İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan ise "Kuba ve Uhud camilerinin inşaatları devam ediyor. Kaymakamlığımız ve hayırsever vatandaşların desteği ile camilerimiz bu sürece geldi. Kuba Camii'nin iki minaresinin yapımını bir hayırsever vatandaşımız üstlendi. Uhud Camii'nde ise durum farklı. Şu an borçlanarak çalışmaları devam ettirmeye çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın Uhud Camii inşaatına destek çıkmasını rica ediyorum. Camiye yatırım yapmak sadaka-i cariyedir. Viranşehirli hemşerilerimin Uhud'a sahip çıkacaklarına inanıyorum ve kendilerine sesleniyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yapımı Devam Eden Camiler İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement