Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Minnar Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Minnar Güven Tazeledi

Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Minnar Güven Tazeledi

Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2013 Yılı Olağan Genel Kurulu YapıldıYerköy Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısında bine yakın üye katıldı.

30.01.2014 17:34

Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2013 Yılı Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Yerköy Belediye Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısında bine yakın üye katıldı. Toplantıda faaliyet raporlarının okunmasının ardından oylamaya geçildi, seçimin açık veya kapalı şekilde yapılması üyelerin oyuna sunuldu. 331 üye kapalı oylamayı 666 üye ise açık oylamayı kabul etti. Mehmet Kömürcüoğlu ve mevcut başkan Hasan Minnar'ın katıldığı adaylık yarışında, üyelerden çoğunluğun oyunu alan Hasan Minnar yeniden başkan seçildi. Toplatı sonunda bir konuşma yapan Minnar, "Üyelerimizin beni bu göreve getirmesinden dolayı teşekkür ederim, önce ki dönemlerde olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin kredi kullanmaları konusunda azami gayreti göstereceğiz" dedi.

Esnaf Kefalet Kooperatiflerinde yapılan değişiklik ile yönetim kurulu 7 kişiden 5 kişiye, denetim kurulu ise 3 kişiden 2 kişiye düştü. Yapılan bu değişikliklerin ardından yapılan seçimde oluşan yeni liste ise şöyle oldu. Yönetim Kurlu Asil Üyeliklerine Hasan Minnar (Başkan), Yusuf Kömürcüoğlu, Menderes Yalçınkaya, Hasan Biçer, Cevdet Çelik. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise Aydın Arslan, Hacı Şeker, Kemal Oflaz, Arslan Şahin, Hasan Demirel seçildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Minnar Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement