Yeşilyurt Belediyesine Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Belediyesine Teşekkür Plaketi Verildi

Yeşilyurt Belediyesine Teşekkür Plaketi Verildi

6. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin ana sponsorları arasında yer alan Yeşilyurt Belediyesi adına Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür plaketi verildi.

11.11.2015 15:15

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin ana sponsorları arasında yer alan Yeşilyurt Belediyesi adına Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür plaketi verildi.

Malatya Uluslararası Film Festivali'nin hayata geçmesini sağlayan kurum, kuruluş ve basın temsilcilerine özel bir otelde düzenlenen törende, Yeşil Yurt Belediye Başkanı Hacu Uğur Polat'a teşekkür plaketi verildi. Başkan Polat, teşekkür plaketini Malatya Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Arif Memecan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Vali Kamçı'nın elinden aldı. törende, festivale sponsor olan kamu kurum, kuruluş ve basın temsilcilerine de plaket verildi.

Törene, Vali Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Arif Memecan, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Belediye Başkanları, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, Kayısı Araştırma Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Fehmi Yılmaz, medya mensupları ve sponsor firma temsilcileri de katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Belediyesine Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement