"Yıldızlar" Yine Osmangazi'den Çıktı - Son Dakika
Yerel

"Yıldızlar" Yine Osmangazi'den Çıktı

"Yıldızlar" Yine Osmangazi\'den Çıktı

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, hafta sonu İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilen Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi'nde topladığı 71.5 puanla takım halinde Türkiye 3.oldu.Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi'nin...

05.03.2013 17:32

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, hafta sonu İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilen Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi'nde topladığı 71.5 puanla takım halinde Türkiye 3. oldu.

Kulüplerarası Yıldızlar Salon Ligi'nin final yarışları İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda gerçekleştirildi. Kızlar ve erkekler kategorilerinde 12 branşta yapılan yarışma sonunda Osmangazi Belediyespor Kulübü atletizm takımı, topladığı 71,5 puanla takım halinde Türkiye 3'üncülüğünü Bursa'ya getirdi.

Takım halindeki başarılarının yanı sıra, ferdi olarak elde ettikleri derecelerle Bursa'nın gururu olan Osmangazi Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcularının elde ettiği ferdi dereceler ise şöyle.

Seray Şentürk 400 metre kategorisinde 59 saniyelik derecesi ile Türkiye şampiyonu oldu. 60 metre engelli kategorisinde ise 9.03'lük derecesi ile Rumeysa Efe şampiyon olurken, rekortmen sporcumuz Songül Konak 800 metre kategorisinde 2.11'lik derecesi ile yine Türkiye Şampiyonluğu'nu kimseye kaptırmadı. Diğer bir rekortmen sporcu olan Tuğba Yeni ise 1.61'lik derecesi ile yüksek atlama kategorisinde Türkiye 2.'liğine uzandı.

(MŞ)

05.03.2013 17: 12: 57

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Yıldızlar' Yine Osmangazi'den Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement