Zeynal Aslan Belediye Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Yerel

Zeynal Aslan Belediye Koltuğuna Oturdu

Zeynal Aslan Belediye Koltuğuna Oturdu

30 Mart mahalli seçimlerde Gerger ilçesinde Saadet Parti’sinden Belediye Başkanı seçilen Zeynal Aslan, mazbatasını alarak göreve başladı.

02.04.2014 16:26

30 Mart mahalli seçimlerde Gerger ilçesinde Saadet Parti'sinden Belediye Başkanı seçilen Zeynal Aslan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Gerger Belediye Başkanı Zeynel Aslan, mazbatasını aldıktan sonra partililerle birlikte belediye binasına gitti. Makamına oturan Zeynal Aslan, burada yaptığı konuşmada bütün Gerger halkına gösterdikleri teveccüh ve güvenden dolayı teşekkür etti.

Bir partinin ya da bir ailenin Belediye Başkanı olmadığı belirten Zeynal Aslan, "Bugün itibarı ile parti rozetimi çıkartıp halkın özgür iradesini temsil eden Belediye Başkanlığı rozetini takacağım. Oy veren vermeyen bütün Gerger halkının belediye başkanıyım. Gerger'e huzur ortamının yeniden inşası için gece gündüz demeden çalışacağım. Ancak birilerinin de halkın hür iradesine saygı duyması da gerekiyor. Gerger halkının şahsıma, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimize göstermiş olduğu teveccüh ve duymuş olduğu güven taktire şayandır ve o güvene hizmetlerimizle layık olacağız. Belediyeyi halkımızla birlikte ortak akıl ile yöneteceğiz. Hizmetlerimiz yarının Gerger'ini inşa etme üzerine olacaktır ki asla günü kurtarma üzerine hizmet hesap yapmayacağız. Özellikle sosyal belediyecilik anlayışı ile Gerger'in maküs talihini değiştireceğiz. Plan ve proje ile hizmet duyulan bütün alanlar da var olacağız. Gerger'i bir bütün olarak ele alacağız. Gün mazeret üretme günü değildir. Devletin hizmette ki bütün organları ile birlikte Gerger için yapılaması gerekeni yapacağız. Özellikle iş adamlarımız ile çok yakın iş birliği yaparak onların Gerger'imize yatırım yapmalarını sağlayacağız. Gerger'i ve Gerger'in değerlerini Turizme ve ülkemizin vitrinine kazandırmak için çok ciddi projelerimiz var. Atatürk Barajı sahil şeridi, Gerger Kalyonları ve Gerger yaylaları ile ülkemizin vitrin değerlerine yeni değerler sunacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeynal Aslan Belediye Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement