İstanbul'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti

İstanbul Eyüpsultan'da Irak asıllı bir öğrencinin, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu ve silahla vurduğu okul müdüründen acı haber geldi. Saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanan öğrencinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

07.05.2024 19:57

İstanbul Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak ağır yaralanan özel lisenin müdürü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

OKUL MÜDÜRÜNDEN ACI HABER GELDİ

Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak'taki özel lisede yabancı uyruklu bir öğrenci, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Oktugan, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN "KAFASINA SIKTIM" VİDEOSU

Okuldan atılmasından dolayı sorumlu tuttuğu okul müdürünü öldüren öğrenci, olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Kendi fotoğrafının olduğu videoda "Kafasına sıktım" sözleri dikkat çekti.

İstanbul'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti

EMNİYETTEKİ SORGUSU SÜRÜYOR

Olayın ardından kaçan şüpheli öğrenci polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

"NE OLUR AMBULANSI ARAYIN, ÖLÜYOR"

Görgü tanıklarından Sevil Küçük, bahçede çay içtikleri sırada bağırma sesi duyunca dışarıya çıktığını, bu sırada bir kadının, "Ne olur ambulansı çabuk arayın, ölüyor." diye bağırdığını ifade etti. Küçük, ardından ambulans ve polisin geldiğini, yaralının sedyeyle çıkarılarak ambulansa alındığını anlattı. Küçük, şöyle devam etti: "Olay yeri inceleme ekipleri geldi, öğrencileri dağıttı. Kimisi evine gitti, kimisinin velisi geldi aldı. Öğrenciler dağıldıktan sonra kapıyı kilitlediler, hastaneye gittiler. Durumu ağırmış."

BAKAN TEKİN'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hayatını kaybeden müdürle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Meslektaşımız İbrahim Oktugan'ın uğradığı menfur saldırı sonucu vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum eğitimcimiz İbrahim Oktugan'a yüce Allah'tan rahmet; ailesi, öğrencileri, mesai arkadaşları ve velilerimize sabır diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen bu tür elim olayların bir daha yaşanmaması ve eğitim ortamlarının daha güvenli alanlar olması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti
İstanbul\'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da yabancı uyruklu öğrencinin silahla vurduğu okul müdürü hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Harun Çelik: Ak partiye hayırlı olsun 164 33 Yanıtla
    sehmus fatih: Mülteci cenneti tr 156 12 Hanefi Çukur: bugün bir haber okudum Lüleburgaz da 25 tane yabancı uyruklu hayat kadınından ölümcül bulaşıcı hastalık tesbit edilmiş. nedense kimse bunlara ses çıkarmıyor. vede dünyanın bütün ülkelerinde o ülkenin yabancıları yaşıyor. ve her insan suç isleyebiliyor. kimse cikipta hükumeti yada devletini suclamiyor. kanunlara uyuldugu müddetçe herkes her ülkede şartlar elverdiği sürece yaşayabiliyor. bende birkaç ülkede yaşadım. ama turkiyedeki gibi hiç bir yerde yabancı düşmanlığı görmedim...Bu arada partici falan degilim. siyaseti hic sevmem..sadece ülkenizin kıymetini bilin isterim 60 101
  • sehmus fatih: Akp ye hayırlı uğurlu olsun 113 33 Yanıtla
  • Mustafa Turgut: Allah rahmet eylesin, çok yazık. Mülteciler konusunda ön yargılı değilim ama; iyisi kötüsü doldu ülkeye ne yazık ki ! Baştan sona kontrol altına alınmalı bu durum. 138 6 Yanıtla
  • sehmus fatih: Mülteci cenneti vatanım 116 10 Yanıtla
  • Okan: bunlar iyi günler 111 9 Yanıtla
  • Emin Erol: eğitim sistemi surekli degisirse ogrencilerle bu kadar baski olursa olacagi bu cok sistem ve mufredat degisiyor gec me kalma var hep bunlar etkiliyor 5 70 Yanıtla
  • Nihat Goktas: çok üzücü bir durum Allah rahmet eylesin vefat etmiştir 71 3 Yanıtla
  • Mithat Altun altun: guzel ulkemiz inanki teksasa dundu 15 yasinda insanlar silahlanmis 69 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement