3 Hırsızlık Olayının Failleri Son İşlerinde Jandarmaya Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

3 Hırsızlık Olayının Failleri Son İşlerinde Jandarmaya Yakalandı

3 Hırsızlık Olayının Failleri Son İşlerinde Jandarmaya Yakalandı

AYDIN (İHA) – Aydın’da henüz faaliyete geçmemiz bir yakıt istasyonunda meydana gelen jandarma ekipleri, üç ayrı faili meçhul olayı aydınlattı.

02.02.2018 12:23

AYDIN (İHA) – Aydın'da henüz faaliyete geçmemiz bir yakıt istasyonunda meydana gelen jandarma ekipleri, üç ayrı faili meçhul olayı aydınlattı.

Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince Söke- Milas karayolu üzerinde Nihat Işık'a ait henüz faaliyete geçmemiş petrol istasyonunda meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda yöre halkının de desteği ile elde edilen duyumlar sonucunda hırsızlık olayını yapanların Y. A. ve E.A. isimli şüpheliler olduğu tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararı ile Y. A. ve E. A. isimli şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada petrol istasyonundan çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve elektrik kablosunun yanı sıra İsmail Avcı'ya ait Didim'deki işyerinden çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve 200 metre elektrik kablosun ile Hacer Korkmaz'a ait evden çalınan bir adet tablet ele geçirildi. Y.A. ve E.A. isimli şüpheliler adli makamlara sevk edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 3 Hırsızlık Olayının Failleri Son İşlerinde Jandarmaya Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement