Adana'da 'Komando dede' karısını baltayla öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da 'Komando dede' karısını baltayla öldürdü

Adana'da emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci, 'Komando dede' olarak bilinen, karısını baltayla öldürdü ve ardından mahallenin muhtarına giderek teslim oldu. Cebeci daha önce de benzer olaylara karışmış ve psikolojik sorunları olduğu belirtilmişti.

26.10.2023 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da dehşet: 'Komando dede' karısını baltayla öldürdü

ADANA - Adana'da "Komando dede" olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni, karısını baltayla öldürüp ardından mahallenin muhtarına gidip teslim oldu.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Yeşil Bulvar üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 'Komando dede' olarak bilinen emekli Türkçe öğretmeni İbrahim Cebeci (70), 65 yaşındaki karısı Ayşe Cebeciyi sabah saatlerde balta ile saldırdı. İbrahim Cebeci, karısının başına defalarca balta ile vurarak öldürdü. Ardından Cebeci mahalle muhtarına giderek karısını öldürdüğünü söyledi. Muhtarın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri muhtarın yanında bulunan Cebeciyi gözaltına aldı.

Evde yapılan incelemelerinin ardından baltayla öldürülen Ayşe Cebeci'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

"Komando dede 3 yıl önce evinden dışarıya rastgele açıp ortalığı birbirine katmıştı"

İbrahim Cebeci bundan 3 yıl önce de silahla olay rastgele ateş açmış polisi alarma geçirmişti. Cebeci özel harekatın eve baskını ile etkisiz hale getirilmişti. O dönem Cebeci'nin eşi yaptığı açıklamada eşinin psikolojik sorunları olduğunu ilaç kullanmadığı zaman bu hale geldiğini söylemişti. İbrahim Cebeci, bayramlardaki ilginç dansı ve ağaca maymun gibi asılmasıyla gündeme gelmişti.

Adana\'da \'Komando dede\' karısını baltayla öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da 'Komando dede' karısını baltayla öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement