Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Adıyaman'da Uyuşturucu Operasyonu

Adıyaman\'da Uyuşturucu Operasyonu

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli bir şahsın evine düzenledikleri operasyonda 1 kilo 15 gram kubar esrar ele geçirdi. Şahıs ise jandarma komutanlığına götürüldü.

15.12.2023 09:59  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durumundan şüphelenilerek adresine operasyon düzenlenen şahsın evinde uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde durumundan şüphelenilen M.Ş., isimli şahsın evine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ev içerisinde 1 kilo 15 gram kubar esrar ele geçirildi. Esrar maddesi muhafaza altına alınırken şahıs ise sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdullah Yıldız: Yaptığınız haberi olayın aslına uygun olarak yapın. Eğer gazeteciyseniz basın mensubu iseniz mevzubahis olmayan şeyleri haber yapıp kamuoyuna sunmayın. Araştırıp aslı astarı nedir diye bakmadan haber yapmak ne kişinin hakkına ne de sizin bağımsız haberci kimliğinize yakışır. Kendinize yakışanı yapın. 1 0 Yanıtla

Advertisement