Bağcılar'da kadınların da dahil olduğu kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü: 7 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bağcılar'da kadınların da dahil olduğu kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü: 7 yaralı

27.03.2021 11:21  Güncelleme: 15:06

Bağcılar'da akraba olan iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kadınların dahil olduğu kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olay anı kameralara yansırken, kavga nedeniyle 7 kişi yaralandı.

Önceki gün akşam saatlerinde Esenler Caddesi üzerinde yaşanan olayda, iddiaya göre, akraba olan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından iki grup, cadde üzerindeki taraflardan birine ait iş yerinde kavga etti.

7 KİŞİ YARALANDI

Kavga caddeye taşınca ortalık savaş alanına döndü. Kadınların da karıştığı ve yumruk, taş, sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sevk edildi. Polis kavgası sonlandırdıktan sonra Abdulbaki E., Suat K. ve Fatih E.'yi gözaltına aldı.

KAVGA ANI KAMERADA

Yaşanan kavga ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına ve çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir kadın ve iki kişinin iş yerine geldiği, elindeki sopalarla iş yeri sahibini dövdükleri, sandalye fırlattıkları ve ardından kavganın caddeye taşındığı görüldü.

TAŞ VE SOPARLA SALDIRIYORLAR

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde ise, kalabalık grubun taşlı sopalı birbirine vurduğu ve bir kişinin aldığı darbeyle yere yığıldığı görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bağcılar'da kadınların da dahil olduğu kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü: 7 yaralı - Son Dakika


Advertisement