Bebeklerini Satan Aile Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Bebeklerini Satan Aile Adliyeye Sevk Edildi

Katıldıkları bir televizyon programında 10 aylık bebeklerini sattıklarını açıkladıktan sonra gözaltına alınan çift, adliyeye sevk edildi.

27.02.2016 13:45

Katıldıkları bir televizyon programında 10 aylık bebeklerini sattıklarını açıkladıktan sonra gözaltına alınan çift, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, televizyon programında 10 aylık bebekleri Umut CanDiyarbakır'da yaşayan bir aileye sattıklarını söyleyen İ.K. ve E.K. çifti gözaltına alındı.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan çiftin, bebeği 10 bin lira karşılığında M.T'ye sattığı, paranın 2 bin 500 lirasını aldığı belirlendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri bebeği aldığı belirtilen M.T. ve M.T. çiftini yakaladı. Çiftin, "evde doğum" diyerek bebeğe "Bahtiyar" ismiyle nüfus cüzdanı çıkarttığı tespit edildi.

Bebek, aileden alınarak Diyarbakır Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bebeklerini satan İ.K. ve E.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Bebeklerini Satan Aile Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement