Bergama'da metruk binada uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bergama'da metruk binada uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Bergama\'da metruk binada uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

İzmir'in Bergama ilçesinde bir bölümü çökmüş metruk bir binada uyuşturucu ticareti yaparken suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı. Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir takibe aldığı Y.A.'nın uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirledi. Şüpheli üzerinden satışa hazır uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirildi. Y.A. adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

24.10.2023 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesinde bir bölümü çökmüş metruk bir bina içerisinde uyuşturucu ticareti yaparken suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir takibe aldığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen Y.A.'nın, bir bölümü çökmüş metruk bir binada uyuşturucu satışı yaptığını belirledi. Zaman kaybetmeden adrese giden ekipler, Y.A.'yı uyuşturucu ticareti yaparken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinden satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu maddeler ve hassas terazi ele geçirilirken, Y.A.'dan uyuşturucu madde satın almaya gelen 3 kişiye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı; Y.A. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Y.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bergama'da metruk binada uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement