Çanakkale'de MİT mensubu olduğunu iddia eden şüpheli yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale'de MİT mensubu olduğunu iddia eden şüpheli yakalandı

Çanakkale\'de MİT mensubu olduğunu iddia eden şüpheli yakalandı
31.10.2023 15:08  Güncelleme: 15:09

Çanakkale'de iş yerlerinde ve kurumlarda kendisini MİT mensubu olarak tanıtan şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan incelemesinde kamu görevlisi olmadığı ve sahte kimlik kartlarıyla yakalandığı belirlendi.

Çanakkale'de kendisini iş yerlerinde ve bazı kurumlarında kendisini MİT mensubu olarak tanıtan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Çanakkale Merkezde bulunan iş yerlerinde ve bazı kurumlarında kendisini MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) görevlisi olarak tanıttığı tespit edilen 21 yaşındaki E.S. isimli şüpheli Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Şüpheli E.S.'nin yapılan incelemesinde kamu görevlisi olmadığı herhangi bir ünvanının bulunmadığı tespit edildi. Şüpheli E.S.'nin yapılan ikamet aramasında 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet MİT sahte kimlik kartı ele geçirildi. Kamu Görevinin Usulsüz Olarak Üstlenilmesi şüphesi ile gözaltına alınan alınan E.S. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de MİT mensubu olduğunu iddia eden şüpheli yakalandı - Son Dakika


Advertisement