
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bir restorana uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
HESAP YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI
İddiaya göre, şehitlik semtinde bulunan bir restoranda hesaba itiraz eden müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
RESTORANA UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇILDI
Daha sonra kavgaya karışan müşteriler, restorandan ayrıldı. Bir süre sonra restorana uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
İŞLETMECİ ÖLDÜ
Saldırıda, restoranın işletmecilerinden Ali Akkurak (35) hayatını kaybetti. Yaralanan S.G, A.K. ve N.H. Selahattin Eyyübi Devlet ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Diyarbakır'da Restorana Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.