Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 itfaiyeci hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 itfaiyeci hayatını kaybetti

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde kaza ihbarına giden itfaiye aracı şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan personeller itfaiye çavuşu İsmail Kaya, itfaiye eri Sinan Amil, itfaiye destek personeli Aydın Doğru ve Yunus Akşit yaşamını yitirdi.

10.01.2022 14:27  Güncelleme: 14:33

Bursa'nın Orhaneli ilçesindeki itfaiye ekipleri, saat 10.00 sıralarında, Nalınlar Mahallesi'ndeki orman deposu mevkisinde yaralamalı trafik kazası ihbarı aldı. Ekipler, kazaya müdahale etmek için 16 RK 960 plakalı itfaiye aracı ile yola çıktı.

Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 personel hayatını kaybetti

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Olay yerine yaklaşık 200 metre kala, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan itfaiye aracı, şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 personel hayatını kaybetti

4 PERSONEL YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, araçta bulunan itfaiye çavuşu İsmail Kaya, itfaiye eri Sinan Amil, itfaiye destek personeli Aydın Doğru ve Yunus Akşit'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 personel hayatını kaybetti

"GÜNE ACI BİR HABERLE BAŞLADIK"

Bursa Valisi Yakup Canbolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Orhaneli yolundaki bir trafik kazasına müdahale etmek için giderken kaza geçiren 4 itfaiye personelimiz maalesef vefat etti. Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit'e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yaptığı paylaşımda, "Maalesef güne acı bir haberle başladık. Orhaneli yolunda bir trafik kazasına yetişmeye çalışırken kaza geçiren 4 itfaiyeci arkadaşımızı kaybettik. Rabbim kazada şehit olan Sinan Amil, İsmail Kaya, Aydın Doğru ve Yunus Akşit kardeşlerime rahmet eylesin. Başımız sağ olsun" dedi.

Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 itfaiyeci hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Göreve giden itfaiye aracı devrildi, 4 itfaiyeci hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cara Murat: ALLAH RAHMET EYLESİN.GÖREV BAŞINDA ŞEHİT OLDULAR. 1 0 Yanıtla

Advertisement