Hakkari'de Karayoluna Düşen Kayalar Korkuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hakkari'de Karayoluna Düşen Kayalar Korkuttu

Hakkari\'de Karayoluna Düşen Kayalar Korkuttu
23.02.2016 09:11

Kar yağışının yerini yağmurlu havaya bırakmasıyla birlikte Hakkari-Çukurca karayolunun yüksek kesimlerinden kopan taş ve kaya parçaları tehlike saçıyor.

Kar yağışının yerini yağmurlu havaya bırakmasıyla birlikte Hakkari- Çukurca karayolunun yüksek kesimlerinden kopan taş ve kaya parçaları tehlike saçıyor.

Hakkari-Çukurca karayolu boyunca farklı bölgelere düşen ve karayolunun ulaşımını aksatan taş ve kaya parçalarını Karayolları 114. Şube Şefliği ekiplerince herhangi bir kaza yaşanmadan temizlendi. Gün boyunca aralıksız devam eden karla karışık yağmur nedeniyle yüksek kesimlerden kopan tonlarca ağırlıktaki kaya parçaları, Hakkari - Çukurca karayolunun farklı yerlerinde ulaşımı aksattı. Karayolları ekipleri olası kazaların yaşanmaması için mola vermeden araçta piknik tüpü üzerinde çay demleyerek işlerine devam etti.

Operatör Ekrem Keçesi, dağdan çok büyük kaya kütlelerinin düştüğünü belirterek, yola çıkan sürücülerin dikkatli olması çağrısında bulundu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hakkari'de Karayoluna Düşen Kayalar Korkuttu - Son Dakika


Advertisement