Isparta'da yangın faciası: 2 çocuk öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Isparta'da yangın faciası: 2 çocuk öldü

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde yangın çıkan evde dumandan etkilenip hastaneye kaldırılan 5 çocuktan 2'si tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yangında çocuklardan 2'si yerde hareketsiz yatar halde, diğer 3'ü ise bir köşede birbirine sarılmış ağlarken bulundu.

29.01.2020 19:20  Güncelleme: 21:09

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, evde yalnız kalan Suriyeli 5 kardeş, çıkan yangında alevlerin arasında kaldı. Çocuklardan ikisi yaşamını yitirirken, 3 çocuk ise yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

ÇOCUKLAR BİRBİRİNE SARILMIŞ HALDE BULUNDU

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu vatandaşların kaldığı 3 katlı binanın 1. katında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Çocuklardan 2'si yerde hareketsiz yatar halde, diğer 3'ü ise bir köşede birbirine sarılmış ağlarken bulundu.

ÇOCUKLARIN 2'Sİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ulaşan ekipler, yangını söndürmek için yoğun çaba harcarken, evde bulunan ve dumandan etkilenen 5 çocuk ise gerekli tedavileri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Çocuklardan 2'sinin müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ANNE PAZAR GİTMİŞ

Çocukların annelerinin pazara gittiği, iki kadınla dini nikahla birlikte yaşayan babanın işte olduğu, çocukların ise evde tek başına oldukları belirtildi. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Isparta'da yangın faciası: 2 çocuk öldü
Isparta\'da yangın faciası: 2 çocuk öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Isparta'da yangın faciası: 2 çocuk öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Fevzi Bey: Yavru Allah anne babaniza sabir versin, mekanlariniz cennetdir insaallah 7 1 Yanıtla
  • osman: yakındır bunların bu vatanı ele geçirmesi az kaldı 1 2 Yanıtla
  • Sorun değil: Hemen yedekleri yapmaya devam ederler üremek bunlar için sigorta Türkiye doğan her yabancı vatandaşlık alıyor.zaten kısa vadede ülkeyi ele geçirme hedefleri var 2 0 Yanıtla
  • Mert: ahh yaa ah ALLAH rahmet eylesin. 1 0 Yanıtla
  • Gazi: ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Nejdet: Çok zorrrrrr 0 0 Yanıtla
  • Aslan: Allah rahmet eylesin, biz sadece ismini duyduğumuz yeri düzensiz göçmen sarmış durumda. 0 0 Yanıtla

Advertisement